Proiecte realizate

Echipa noastra Luminos.ro ofera printre altele consultanta si serviciul de montaj corpuri de iluminat pentru proiecte realizabile ce cuprind iluminatul interior si iluminatul exterior.

Alaturi de noi exista personal calificat precum electricieni, montatori, dar colaboram constant si din exterior cu designeri, mesteri sau persoane calificate in montajul rigipsului, finisajelor sau a gresiei de exemplu.
Am ales acest mod de lucru pentruca de-a lungul timpului am inteles nevoile oamnilor si prin asta dorim sa oferim persoanelor o usurare in renovatul casei sau a locuintei.
Este foarte important ca atunci cand montam corpurile de iluminat in spatii, precum showroom-uri, case sau spatii comerciale sa putem satisface exigentele cele mai neasteptate cu privire la iluminatul interior si cel exterior, astfel incat clientul sa fie complet multumit si satisfacut.
Pentru noi este important orice proiect de iluminat, fie el mic sau mare, deoarece facem totul cu pasiune.


Ce facem?


Realizam proiecte de iluminat pe tot teritoriul tarii iar scopul nostru este sa aducem zambete pe fata oamenilor atunci cand isi desfasoara activitatile in spatiile respective. 
Folosim intotdeauna produse de calitate si nu facem rabat de la materiale.
In ceea ce priveste sistemele de prindere a corpurilor de iluminat, recomandam intotdeauna pe cele de calitate pentru a nu risca ca in timp sa fie compromisa prinderea acestora.
Montajul benzii LED este facut pe profile din aluminiu pentru o racire cat mai buna a LED-ului, iar driverele pe care le folosim in proiecte realizate se adapteaza fiecarui ambient, fie el de interior sau de exterior.
Recomandam in acelasi timp montajul corpurilor de iluminat dupa finalizarea finisajelor sau a montarii mobilierului pentru a nu compromite sau a deteriora abajururile acestora.
O alta recomandare este ca in spatiile de odihna sa se foloseasca o lumina calda in 3000k. In spatiile unde avem activitati zilnice, precum bucatarie, birou sau garaje sa se foloseasca o lumina neutra 4000k, aceasta din urma fiind mai vioaie, oferindune si o mai buna vizibilitate  in jurul nostru. In schimb la exterior, in hale sau spatii de lucru se poate folosi lumina rece 6500k.

Daca si tu ai nevoie de serviciile noastre precum, montaj corpuri de iluminat, ne poti contacta oricand in sectiunea de contact sau ne poti trimite un email la adresa [email protected], iar unul din personalul nostru iti va oferi orice lamurire pentru proiectul tau de iluminat. Aceeseaza cu incredere catalogul nostru de proiecte realizate si inspira-te.
In magazinul nostru online poti gasi o gama diversificata de corpuri de iluminat sau becuri asezate fiecare pe categorii bine organizate, pentru o usurare cat mai usoara de navigare.