Branduri

Luminos.ro selecteaza cu atentie produsele comercializate a caror branduri s-au facut
recunoscute de-a lungul timpului prin calitatea materialelor si service-ul oferit.
v-tac brand

Brand V-tac

V-TAC este un brand cu sediul in Bulgaria (Sofia), recunoscut atat la nivel european, cat si mondial, fiind specializat in iluminatul cu LED. Obiectivul acestei firme este proiectarea si elaborarea tuturor solutiilor de iluminat, punand accentul pe productia in masa si atingerea celui mai bun raport calitate/pret.

Toate produsele V-TAC sunt certificate conform standardelor CE/EMC, ROHS, DEKRA, GS, TUV, ROHS. De asemenea, scopul marcii este acela de a reduce poluarea si de a oferi solutii de economisire a energiei, acesta fiind un factor important in contextul actual al crizei energie.

Componentele LED a produselor fabricate de V-TAC sunt de origine SAMSUNG, avand un termen de garantie de pana la 5 ani. Tipologia de produse al acestui brand acopera o mare parte pentru gasirea solutiilor de iluminat interior, exterior sau industrial. Printre acestea se pot enumera: plafoniere, spoturi, panouri LED sau proiectoare LED de exterior. Foloseste cu incredere produsele V-TAC.

brand silux

Brand Silux

Silux Snc este un brand ce are in spatele sau o vechime de 40 de ani cu sediul in Veneto (Italia). Totul a inceput ca o activitate de familie atunci cand a fost deschis atelierul pentru productia de corpuri de iluminat. In 2005 i-a nastere Silux Snc continuand traditia familiara, aceia de a produce corpuri de iluminat made in Italy.

Cu multa pasiune si maiestrie a tehnologiei prelucrarii sticlei si a metalului, aceasta societate s-a facut cunoscuta de-a lungul timpului cu linia de lampi de iluminat in stil clasic, introducand ulterior, cu venirea tehnologiei LED si stilul modern.

Punctele forte al acestui brand sunt: vopseaua patinata decorata manual, prelucrarea metalului in diferite forme si frumusetea abajururilor din sticla cu care vin decorate corpurile de iluminat. Ne putem mandri de faptul ca suntem unici distribuitori al acetui brand pe teritoriul romaniei. Daca doresti sa-ti decorezi spatiul cu un aer in stil italian, alege cu incredere produsele Silux.