Lustra camera baieti, 24W, 2400 lumen, lumina rece, DOG-CATEL

Prețul inițial a fost: 78,00 lei.Prețul curent este: 59,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Lustra camera bebe, 24W, 2400 lm, lumina rece, ELEFANT, blu-roz

Prețul inițial a fost: 84,00 lei.Prețul curent este: 63,50 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Lustra camera copii, 24W, 2400 lumen, lumina rece, SLEEP

Prețul inițial a fost: 102,00 lei.Prețul curent este: 82,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Plafoniera camera copii, 24W, 2400 lumen, lumina rece, kitty-pisica

Prețul inițial a fost: 97,00 lei.Prețul curent este: 79,28 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Lampadar Snake, crom, elemente decorative din sticla, 3xE14

Prețul inițial a fost: 1.419,00 lei.Prețul curent este: 1.294,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Lumina de noapte LED, cu senzor si USB, patrata, lumina calda

Prețul inițial a fost: 40,00 lei.Prețul curent este: 28,68 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Lampa camera copii LED, cu senzor si USB, lumina neutra

Prețul inițial a fost: 34,00 lei.Prețul curent este: 28,68 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Lumina de veghe copii, cu senzor si USB, rotunda, lumina calda

Prețul inițial a fost: 34,00 lei.Prețul curent este: 26,68 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Lampa de veghe copii, cu senzor si USB, rotunda, lumina neutra

Prețul inițial a fost: 34,00 lei.Prețul curent este: 28,68 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Pendul modern 3D, din sticla, 1xE27, corp negru

Prețul inițial a fost: 160,60 lei.Prețul curent este: 144,50 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Pendul cu sticla 3D, 1xE27, abajur Ø250 mm, corp negru

Prețul inițial a fost: 198,00 lei.Prețul curent este: 169,89 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Iluminat pentru copii

Copiii sunt un izvor de creativitate și povești inepuizabile, care ne înseninează și cea mai grea și lungă zi. Pentru ei, orice element din mediul lor înconjurător reprezintă obiectul unei povești cu prinți și prințese, care se luptă din greu pentru finalul lor fericit.
Importanța produselor de iluminat pentru copii și cum contribuie acestea la bunăstarea lor este de luat in considerare.

1. Lumea Magiei Luminoase

Pentru părinți, siguranța și fericirea copiilor devine prioritară în viața lor. Alegerea unei metode de iluminare a camerei celor mici poate fi adaptată la nevoile lor de stimulare a creativității și imaginației.
Există lustre copii sub diferite forme de animale, stele sau personaje din desenele animate preferate iar figura lor poate fi reflectată pe pereții dormitorului odată ce sunt aprinse. Figurinele reflectate pot deveni subiectul poveștilor pe fundalul cărora vor cădea în tărâmul viselor.

2. Personaje dragi, lumini jucăușe

Cum am menționat și anterior, luminile de veghe care reflectă personaje îndrăgite de cei mici sunt un stimulent potrivit pentru imaginația lor.
Creând povești în care sunt protagoniști împreună cu caracterele preferate îi poți ajuta să adoarmă mai ușor și să aibă vise frumoase, pe care să le povestească cu multă încântare a doua zi prietenilor de la școală, dar și părinților.
Personajele pe care copiii le admiră au o influență puternică asupra dezvoltării armonioase în adulții de mâine.
In general primează iluminatul central, adică o lustre copii personalizate sau un corp suspendat inspirat din desene animate, sau o lampa de birou pentru a facilita lectura si temele micuțului.

3. Iluminat pentru copii: Fantezia prinde viață

Mintea copiilor este o întreagă lume plină de povești și fericire fără limite. Lustre copii sunt o modalitate de a aduce acel univers în dormitorul lor și de a-i ajuta să-și exploreze și mai mult imaginația.
Un joc care le stimulează creativitatea este cel al umbrelor: reflectați multă lumina caldă pe perete, trageți draperiile ca să nu se reflecte vreun fascicol exterior și creați forme diferite cu mâinile. Lumina caldă ajută mult în reflectarea figurinelor și copii vor găsi o poveste în fiecare umbră de pe peretele camerei.

4. Siguranță și confort în lumina calmă

Copiii au nevoie întotdeauna să știe că mediul în care ei cresc le oferă siguranță, iar camera lor este locul unde se pot juca în voie și își pot explora creativitatea după propriile dorințe.
Recomandat pentru o cameră de copii este lumina caldă, deoarece nu le afectează ochii încă sensibili și le oferă senzația de liniște, calm și siguranță.
Mai nou există întrerupătoare care îți oferă posibilitatea să reglezi intensitatea luminii dintr-o încăpere, iar pentru cei mici poate fi păstrată la un nivel mediu, pentru a vedea suficient de bine să se joace sau să facă teme – dacă este o intensitate mai mare.

5. Învățarea prin lumina jucăușă

Există lustre copii în forme diferite: animale, stele, flori, etc., care constituie un element de învățare pentru cei mici.
Seara, înainte de culcare, poți difuza acea lumină pe peretele dormitorului și să-ți înveți copilul ce înseamnă fiecare imagine reflectată de produsul de iluminat pentru copii.
De exemplu, dacă ai o lumină cu modele cu animale diferite, îl poți învăța numele lor și sunetele pe care le fac. Dacă vrei să îi stârnești și mai mult imaginația, creează povești în jurul fiecărei figurine.

6. Designul vesel în iluminat pentru copii

Copiii sunt cele mai fericite ființe, ei mereu reușind să zâmbească și să lumineze până și cea mai întunecată zi.
Ei au nevoie să fie înconjurați de culori vii și imagini vesele, așa că este recomandat ca dormitorul lor să fie o oază de nuanțe colorate și de desene care să le dezvolte imaginația.
Acesta este un motiv pentru care, spre exemplu, camerele de așteptare din secțiile de pediatrie mereu au pereții decorați cu cele mai cunoscute și iubite figurine din desenele animate.
O lumină caldă sau una care reflectă cât mai multe nuanțe schimbă radical aparența unei camere, chiar dacă la început poate arată tristă.

7. Control simplu, funcționalitate avansată

Tehnologia avansează în fiecare zi, iar nevoile copiilor se schimbă pe zi ce trece. De aceea, părinții sunt mereu în căutarea ultimei tendințe în materie de creștere a copiilor, pentru a fi sigur că au parte doar de ce e mai bun. Tehnologia incorporată în domeniul iluminării te ajută să găsești sursa de lumină potrivită pentru copilul tău.

8. Prietenii luminii în orice colț

Lumina devine un amic de nădejde, un păzitor, pentru dormitorul oricărui copil. O lumină de veghe este o buna alegere pentru iluminat pentru copii care au frică de întuneric și nu pot dormi fără o urmă de luminiță. Chiar dacă lustra copii este amplasată într-un colț retras al camerei, ea are puterea de a propaga fascicole în fiecare colțișor al încăperii. Astfel, cel mic se va simți protejat pe tot parcursul nopții.

9. Serenadă de lumini nocturne

Lumina caldă denotă mult calm, relaxare și o energie pozitivă pentru cel mic. Este important să creezi un mediu primitor și călduros pentru copilul tău, unde să crească armonios. De aceea, cel mai recomandat tip de lumină pentru dormitorul unui copil este cel cu temperatură caldă deoarece îl ajută să doarmă mai liniștit și fără vise urâte.

10. Descoperă împreună magia lumii

Timpul pe care îl petreci alături de copilul tău îl ajută să creeze o legătură cu tine și să se dezvolte pe plan emoțional și psihic.
De aceea, oricât de lungă ți se pare o zi, rezervă o oră înainte de vremea de culcare a celui mic și ascultă-i poveștile și joacă-te jocurile lui.
Magia lumii care trăiește în mintea sa poate fi descoperită și cu ajutorul luminii potrivite pentru el. Nu doar că îi creează o atmosferă plăcută și relaxantă, dar lumina potrivită îl ajută să creeze personaje și istorisiri pline de veselie și creativitate!
Așadar, alege ce este mai bine pentru cel mic – de la tapetul camerei, jucăriile și chiar lumina de veghe.
Orice lucru de iluminat pentru copii, fie el și mic, contează pentru el.