lampa led cu senzor de miscare

Iluminatul și sezonul rece: cum te poate ajuta o lampă LED cu senzor de mișcare

Sezonul rece a pus stăpânire peste natură, iar temperaturile reci nu sunt niciodată resimțite foarte plăcut de oameni.
Trecerea de la o vară călduroasă care se tot prelungește la iarnă cu ger și viscol este una provocatoare, iar cei mai mulți se duc cu gândul la revenirea temperaturilor ridicate.
Chiar dacă vara, concediul și relaxarea sunt departe, ne putem bucura de confort și pe perioada sezonului rece. Aici intervine lampa LED cu senzor de mișcare.

Continua sa citesti

iluminat cu profile banda led luminos.ro

Cum alegem un profil pentru banda LED

LED-urile au devenit o soluție populară pentru iluminat, oferind un aspect modern și eficient energetic în comparație cu sursele de iluminat tradiționale.
Banda LED este una dintre inovatiile actuale in materie de utilizare a luminii in scopuri estetice, iar aceasta poate fi montata in diverse profile pentru a capata contur. In continuare vom vorbi despre criteriile de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un astfel de profil.

Continua sa citesti

Iluminat profesional

In trecut, cladirile industriale, dar si institutiile civile erau luminate cu ajutorul neoanelor, dar in ziua de astazi, datorita tehnologiei moderne se folosesc LED-urile in ambele sectoare de activitate. Cand vorbim de firme si fabrici, avem nevoie de iluminat profesional pentru o mai mare productivitate.
Iluminatul profesional se refera, asadar, la ansamblul de cunostinte tehnice pe care trebuie sa le aduci in proiectul tau de iluminat.

Continua sa citesti

iluminat interior - cum sa-ti luminezi casa

Iluminat interior: Cum sa-ti luminezi casa?

Cand vine vorba de iluminat interior, acest aspect este esential pentru orice locuinta, iar lumina reprezinta un factor decisiv care influenteaza in mod evident starea de bine. Daca este prea puternica ne ofera o senzatie de ameteala, insa daca este placuta din punct de vedere vizual, te face sa te simti excelent. Fie ca vorbim despre lumina naturala sau cea artificiala, fiecare are un aport deosebit de important. 

Continua sa citesti

Diferenta intre becuri led, becuri decorative si banda led?

In ziua de astazi exista mai multe metode de iluminat interior, insa nu toata lumea stie ce avantaje iti ofera un bec decorativ, un bec LED sau o banda LED. Pentru a clarifica pe cat posibil diferentele dintre acestea, se pune accent pe caracteristicile fiecaruia in parte. Vom afla impreuna diferenta intre becuri led, becuri decorative si banda led din randurile urmatoare.

Continua sa citesti