Iluminat profesional

In trecut, cladirile industriale, dar si institutiile civile erau luminate cu ajutorul neoanelor, dar in ziua de astazi, datorita tehnologiei moderne se folosesc LED-urile in ambele sectoare de activitate. Cand vorbim de firme si fabrici, avem nevoie de iluminat profesional pentru o mai mare productivitate.
Iluminatul profesional se refera, asadar, la ansamblul de cunostinte tehnice pe care trebuie sa le aduci in proiectul tau de iluminat.

Continua sa citesti

iluminat interior - cum sa-ti luminezi casa

Iluminat interior: Cum sa-ti luminezi casa?

Cand vine vorba de iluminat interior, acest aspect este esential pentru orice locuinta, iar lumina reprezinta un factor decisiv care influenteaza in mod evident starea de bine. Daca este prea puternica ne ofera o senzatie de ameteala, insa daca este placuta din punct de vedere vizual, te face sa te simti excelent. Fie ca vorbim despre lumina naturala sau cea artificiala, fiecare are un aport deosebit de important. 

Continua sa citesti

Diferenta intre becuri led, becuri decorative si banda led?

In ziua de astazi exista mai multe metode de iluminat interior, insa nu toata lumea stie ce avantaje iti ofera un bec decorativ, un bec LED sau o banda LED. Pentru a clarifica pe cat posibil diferentele dintre acestea, se pune accent pe caracteristicile fiecaruia in parte. Vom afla impreuna diferenta intre becuri led, becuri decorative si banda led din randurile urmatoare.

Continua sa citesti