Candelabru Alba in 8 brate, cu frunze decorative, ivory, 8xE14

Prețul inițial a fost: 1.149,00 lei.Prețul curent este: 989,50 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Alba ivory, in 6 brate cu frunze decorative, 6xE14

Prețul inițial a fost: 698,50 lei.Prețul curent este: 669,50 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Botte in stil clasic, finisaj alb antichizat auriu, 8xE14

Prețul inițial a fost: 990,00 lei.Prețul curent este: 899,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Botte, antichizat auriu, sticla satinata, 5xE14

Prețul inițial a fost: 547,00 lei.Prețul curent este: 499,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Candela oval din metal, finisaj bronz, 8xE14

Prețul inițial a fost: 790,00 lei.Prețul curent este: 699,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Candela rotund din metal, finisaj ivory, 8xE14

Prețul inițial a fost: 699,00 lei.Prețul curent este: 669,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Candela rotund, bronz cu elemente aurii, 8xE14

Prețul inițial a fost: 699,00 lei.Prețul curent este: 669,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Casablanca cu abajururi in tesut, ivory, 5xE14

Prețul inițial a fost: 578,00 lei.Prețul curent este: 525,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Casablanca, fara abajururi, ivory antichizat, 8xE14

Prețul inițial a fost: 719,00 lei.Prețul curent este: 667,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Lancia in 8 brate cu cristale, finisaj ivory, 8xE14

Prețul inițial a fost: 699,00 lei.Prețul curent este: 599,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Lancia ivory, din metal, stil clasic, 5xE14

Prețul inițial a fost: 549,00 lei.Prețul curent este: 485,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Lancia oval, clasic, finisaj ivory antichizat, 8xE14

Prețul inițial a fost: 833,00 lei.Prețul curent este: 724,50 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Lucia, clasic din cristal, finisaj alb, 5xE14

Prețul inițial a fost: 1.878,00 lei.Prețul curent este: 1.790,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Maria Teresa cu cristale si elemente cromate, 8xE14

Prețul inițial a fost: 2.445,00 lei.Prețul curent este: 2.200,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Murano Venezia, sticla de Murano si cristale, 5xE14

Prețul inițial a fost: 2.998,00 lei.Prețul curent este: 2.520,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Oxford din metal, finisaj alb si cristale, 5xE14

Prețul inițial a fost: 1.150,00 lei.Prețul curent este: 949,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Parigi Ø 65, alb antichizat, abajururi in tesut, 5xE14

Prețul inițial a fost: 1.278,00 lei.Prețul curent este: 1.249,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Parigi Ø 65, finisaj alb antichizat, fara abajur, 5xE14

Prețul inițial a fost: 549,50 lei.Prețul curent este: 499,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Siena Ø 55 din metal, finisaj alb, 6xE27

Prețul inițial a fost: 545,00 lei.Prețul curent este: 484,50 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Sonia, sticla transparenta si cristale, 5xE14

Prețul inițial a fost: 1.749,00 lei.Prețul curent este: 1.563,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabru Teresa, sticla transparenta si cristale, 6xE14

Prețul inițial a fost: 1.919,00 lei.Prețul curent este: 1.742,00 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Candelabre si policandre

Candelabre denumite și policandre sunt suporturi frumos ornamentate cu mai multe brațe și decoruri. Acestea pot fi din metal, sticlă și cristale, cu lumânări sau becuri electrice, suspendate de plafon.
Policandrele sunt folosite pentru a decora încăperi mari și spațioase, precum sălile de bal, hoteluri sau diferite spații importante.
Candelabrele au fost dintotdeauna un simbol al rafinamentului și eleganței, ele fiind expuse de cele mai multe ori în locuințele nobililor sau sălilor de petreceri.
Desigur, fiind o piesă de decorațiune atât de impunătoare și sofisticată, procesul de alegere la candelabru este unul destul de minuțios.
Îti vom prezenta câteva lucruri pe care trebuie să le știi dacă te decizi să achiziționezi în viitorul apropiat un candelabru!

1. Descoperă lumina perfectă

Fiecare cameră spune o poveste: de la modelul podelei până la culorile pereților și mărimea încăperii în sine. Deși candelabrele erau folosite și în cele mai vechi timpuri, odată cu evoluția tehnologiei ele sunt adaptate în funcție de nevoi.
Spre exemplu, dacă vrei să amplasezi o astfel de piesă decorativă într-o cameră, trebuie să te raportezi și la mobilierul pe care îl ai deja. Nu poți monta candelabre într-o încăpere mică și modestă, nu?
El reprezintă o sursă de lumină puternică, așa că cel mai bine s-ar potrivi într-o cameră mare și spațioasă. Lumina caldă este cea mai potrivită la ochi, iar un candelabru o va transmite mult mai bine decât o lustră obișnuită. Mai sunt disponibile luminile cu temperaturi neutre sau alb-rece, pentru a da senzația de strălucire absolută a unei încăperi.

2. Stil și eleganță în iluminat

Candelabrele sunt piese de luminat realizate impecabil, fiecare cu modelul său distinctiv. Ele sunt imaginea rafinamentului și al bogăției, ceea ce nu mulți aveau în vremea când aristocrații trăiau.
Așadar, dacă decizi să montezi în casa ta așa ceva, trebuie să te asiguri că se potrivește cu laitmotivul întregii locuințe.
Acestea sunt recomandate într-o casă mare cu tavan înalt și un spațiu de living deschis, pentru a da impresia de spațiu aerisit. O astfel de piesă de decorațiune oferă unei locuințe deja impunătoare și rafinate un plus de efect foarte plăcut pentru cei care-i calcă pragul.
Stilul clasic este guvernatorul acestui tip de corp de iluminat, dar putem găsi de asemenea si policandre in stil vintage sau modern.

3. Materiale nobile, design refined

Acestea erau prezente în casele nobililor și puteau spune multe despre familia care locuia acolo. În prezent, ele sunt realizate din tot felul de materiale precum: metal in diferite forme pentru robustețe, sticla si cristalul pentru eleganta. Toate acestea contribuie la satisfacerea stilului oricărui cumpărător.
Cristalele ajuta la reflectarea luminii într-un mod mai impresionant. Câteva modele de design ale acestora sunt următoarele: globulare, roată de căruță, geometrice sau umbrite.
Multe din aceste candelabre au si abajururi in țesut in jurul becurilor, pentru a crea un efect de lumina ascunsa. Forma acestor policandre diferă de la rotund, oval, dreptunghiulare sau conice.

4. Iluminat cu personalitate

Acasă este locul unde putem să ne relaxăm și să exprimăm personalitatea cel mai bine. Dacă ai o casă destul de mare și simți că ai dori acel element care să „pună cireașa de pe tort”, nu ezita să te gândești la achiziționarea unui candelabru!
Se găsesc diferite modele, forme și mărimi pentru această piesă de iluminat, așa că poți alege unul după gusturile proprii. Personalitatea ta poate străluci odată cu candelabrul pe care l-ai ales!
Poți să selectezi chiar și ce forma de becuri va folosi candelabrul: tip lumânare sau flacăra. Si bineînțeles becuri cu LED. Acestea contribuie la economisirea energiei electrice.

5. Funcționalitate redefinită

Tehnologia continuă să evolueze în jurul nostru pe zi ce trece, iar de aceea este important să ținem pasul cu cele mai recente tendințe. Candelabrele au fost și ele adaptate vremurilor noastre, deși designul acestora datează din timpuri vechi.
Dacă decizi să-ți achiziționezi o astfel de piesă de iluminat, e important să știi că ai posibilitatea de a regla lumina reflectată în camera ta, dar și intensitatea acesteia.
Spre exemplu, poți să îți montezi un întrerupător care reglează lumina după bunul plac; dacă pleci din cameră poți să o lași pe o setare cu lumina mai modesta, iar dacă încăperea este ocupată atunci poți să o setezi la maxim.

6. Colecții tematice: stil în armonie

Atunci când îți decorezi o casă, trebuie să analizezi în primul rând spațiul de care beneficiezi și apoi să te gândești care este „tema” acesteia. Camerele trebuie să se potrivească între ele pentru că altfel se creează un haos de prost gust.
Este important să existe o armonie într-o locuință, pentru a se crea un mediu plăcut în care să te întorci după o zi lungă de muncă.
Daca ne referim la candelabre, acestea se potrivesc destul de bine unui stil minimalist, dar elegant și cu mobilă lustruită. De asemenea, un candelabru oferă unei camere mari un sens de ordine, de parcă el este centrul acesteia. Uneori chiar al casei, s-ar putea zice.

7. Alegerea colecțiilor vintage

Există colecționari sau pur și simplu persoane pasionate de istorie, care și-ar dori să existe călătoria în timp și să retrăiască acele vremuri pe propria piele, nu doar din cărți.
Deși acest lucru încă nu a fost inventat, există totuși o modalitate prin care să ai măcar o bucățică de istorie alături de tine: decorațiuni inspirate din acele vremuri.
Dacă râvnești perioada nobililor și a aristocraților și locuiești într-o casă spațioasă, achiziționarea unui candelabru la un preț accesibil este o alegere potrivită pentru tine! În sălile de bal sau la casele bogaților se găseau mai multe candelabre pentru a lumina corespunzător spațiul, dar cu siguranță nu ai nevoie de atât de multă lumină, nu?
Un candelabru se potrivește cel mai bine într-o încăpere mobilată minimalist, dar elegant. Poți chiar să te inspiri după imagini cu locuințe din acea vreme, pe care le găsești pe site-uri precum Pinterest.

8. Soluții inteligente de iluminat

Deși acestea sunt considerate piese de decorațiune și iluminat cu o tradiție veche, acest lucru nu înseamnă că nu pot fi adaptate noilor tehnologii. Cum am menționat într-un punct anterior, acestea pot fi conectate la device-uri moderne, care îți oferă posibilitatea de a adapta lumina după bunul tău plac.

9. Atmosferă luminoasă în camera ta

Pe lângă modelul și tipul de iluminare ales, plasarea opțiunii de iluminat este foarte importantă pentru întreaga aparență a camerei. Cel mai recomandat și frumos din punct de vedere estetic este să plasezi un candelabru în centrul camerei, deoarece pare că adună laolaltă restul elementelor și pune „funda” finală.

10. Stilul tău, lumina ta

Concluzionând, un candelabru poate fi un element definitoriu pentru o casă, mai ales dacă îți dorești ca tema generală a acesteia să fie una care să denote eleganță și rafinament.
Luminos.ro poate fi un punct de reper puternic, unde poti gasi o gama variata de candelabre in stin clasic, vintage sau modern.
Oferim consultanta gratuit si iti putem raspunde la orice intrebare, fie ea si cea mai dubioasa.