Spot LED incastrat, 18W, patrat, 170×170 mm, lumina calda

Prețul inițial a fost: 98,00 lei.Prețul curent este: 89,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Spoturi Led

În această eră a tehnologiei și a evoluției rapide, mereu ne dorim să avem ultimul lucru ieșit pe piață indiferent dacă ne va folosi pe termen lung sau nu. Odată cu tavanele false si spoturile au devenit utile pentru iluminatului încăperilor. Haideți sa descoperim cat de folositor este acest tip de iluminat.

1. Fascinația luminilor în evidență

Numite „spoturi”, acestea reprezintă acele produse de iluminat finuțe, cochete ce au capacitatea de a fi integrate foarte ușor și subtil în spațiul unei camere. Se pot achiziționa atât pentru iluminatul interior, cât și cel exterior.
Ele vin dotate cu CIP de tip LED, care sunt cele mai căutate la momentul actual. Acestea sunt de durată și ajută la economisirea energiei electrice. Spoturile vă ajută să luminați partea dorită dintr-o încăpere și să scoată în evidențele obiectele pe care le ai. Intensitatea fascicolului de lumină poate fi reglat cu ajutorul unui întrerupător.

2. Iluminatul personalizat: magia acestora

Unul dintre avantajele de a ilumina cu spoturi este posibilitatea de a personaliza spatiile după propriile dorințe. Spre exemplu, dacă îți dorești să ai o încăpere mai luminoasă decât alta, ai posibilitatea de a monta mai multe spoturi reglând intensitatea acestora. Poți chiar să alegi și ce temperatură de culoare sa aibă spotul, respectiv rece sau cald.

3. Ambianță redefinită prin spoturi

Lumina dintr-o cameră definește atmosfera cu totul, iar acestea sunt cea mai bună alegere dacă îți dorești să îți personalizezi casa după propriile gusturi. Acestea se pliază cu orice tip de încăpere odată ce sunt instalate în tavan și poți alege tonul luminii emise și ce vrei să scoți în evidență din camera ta.
Ele pot scoate la iveală și cele mai mici detalii dacă sunt folosite la intensitate maximă.

4. Spoturi smart pentru o experiență modernă

Cand ne referim la spoturi tavan, acestea aduc un plus de modernitate oricărei case în care sunt instalate datorită posibilității de a regla intensitatea luminii într-un mod smart.
Acest lucru se realizează cu ajutorul unei telecomenzi sau aplicații, iar pe lângă modul de propagare a luminii poți alege chiar să schimbi culoarea acesteia: albastru, verde, roșu, daca vorbim de spoturi RGB.

5. Focalizare asupra frumuseții arhitecturale

Pe lângă beneficiile pe care le aduc, spoturile tavan ar mai trebui achiziționate și pentru simplitatea lor. Ele nu afectează arhitectura unei case, ba chiar o pun în evidență deoarece odată ce sunt instalate se integrează perfect cu restul elementelor din casă.
Acestea s-ar potrivi cel mai bine pe un tavan de culoare albă, crem sau bej.

6. Eficiența energetică și estetică într-un singur loc

Rar se întâmplă să găsim piese de iluminat care au un rol avantajos atât pentru economisirea energiei electrice din casă, cât și pentru estetica acesteia.
Spoturile folosesc becuri LED, care la rândul lor nu consumă energie la fel de multă precum o fac cele tradiționale, iar în final prețul facturii la lumină va suferi o cădere considerabilă odată cu utilizarea acestora pe termen lung.
De asemenea, estetic vorbind, luminile oferite de ele sunt elegante și finuțe, perfecte pentru o casă decorată în stil minimalist. Într-o astfel de locuință nu se potrivesc prea bine elementele excentrice, așa că instalarea unor opțiuni de iluminare este o alegere demnă de luat în considerare.

7. În armonie cu designul interior

Felul în care ne decorăm locuința spune multe despre noi ca persoane, așa că este foarte important să o realizăm cu multă dedicare și interes.
Casa în care locuim vrem să fie acel spațiu unde mergem să ne detensionăm după o zi grea la muncă, școală, etc., așa că nu ne dorim să avem elemente deranjante în ea.
Aceste spoturi tavan, prin simplitatea lor, ajută la crearea unui loc primitor și plin de lumină plăcută care ne ajută să ne îndeplinim activitățile zilnice. Ele trebuie alese în funcție de decorul din restul casei, pentru a nu părea nimic ales la întâmplare.

8. Orientare cu eleganță: spoturi direcționale

Spoturile direcționale sunt acele dispozitive de iluminat, cu ajutorul becurilor de tip LED și au ca scop principal focalizarea și direcționarea fascicolului de lumină prin intermediul unui reflector, pentru a ilumina o zonă anume dintr-o locuință. Ele au o garanție de lungă durată și ajută și la economisirea energiei electrice.
Daca te gândești să îți instalezi astfel de opțiuni de iluminat în propria casă, trebuie să iei în considerare următoarele aspecte importante: temperatura luminii pe care vrei să o ai într-o încăpere, unghiul din care vrei să bată lumina și compatibilitatea dintre spot și locul de instalare al acestuia.

9. Forma, modelul si gradul de protecție

Forma spoturilor este in general rotunda, dar putem găsi si spoturi pătrate sau dreptunghiulare. De asemenea spoturile pot fi de tip incastrate in tavan sau aplicate. Acestea din urma sunt adaptate tavanelor din beton si pot avea o lungime de pana la 30 cm.
Daca e sa optam pentru un spoturi cu bec LED, in general acestea montează un bec de tip GU10 sau MR16.
Pe lângă acestea mai exista si un alt tip de spoturi, acestea sunt spoturi pe șină. Sina cu spoturi este foarte la moda, se poate personaliza atât in lungime, cat si in cantitatea de spoturi atașate acesteia.
Acest tip de iluminat se folosește in mod frecvent pentru iluminarea vitrinelor, a tablourilor, sau a spatiilor unui muzeu, de exemplu.

In funcție de locul de amplasare trebuie oferita atenție gradului de protecție împotriva umidității si a prafului pe care acest corp îl are.
De exemplu daca dorești sa montezi spoturi tavan in spatii umede precum baia, este bine sa verifici ca pe eticheta acestuia sa fie scris grad de protecție IP44 sau IP65.

10. Inspiră-te din diversitatea lor

Așadar, nu ezita și alege spotul tău preferat, care s-ar potrivi perfect cu locuința ta. Diversitatea acestor mijloace de luminat este destul de mare, potrivită chiar și pentru cele mai „pretențioase” dintre gusturi!
Datorită becurilor LED, care au o garanție de lungă durată, dispare procesul de înlocuire periodica a becurilor care nu este întotdeauna plăcut. De asemenea, becurile LED nu conțin mercur, așa că dacă spargi unul nu există riscul de intoxicare.
Luminos.ro este un magazin online unde poți găsi o varietate ampla de spoturi tavan pentru fiecare gust si necesitate.
Suntem aici pentru ați oferi o experiență excelență de cumpărături, iar pentru mai multa inspirație poți vedea și secțiunea noastră de blog.