Proiector LED exterior 150W, corp alb, lumina calda-3000k, IP65

Prețul inițial a fost: 339,50 lei.Prețul curent este: 294,50 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 20W, 220V, corp alb, lumina calda, IP65

Prețul inițial a fost: 69,50 lei.Prețul curent este: 63,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 20W, 220V, corp alb, lumina rece, IP65

Prețul inițial a fost: 69,50 lei.Prețul curent este: 63,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 20W, 220V, corp gri, lumina calda, IP65

Prețul inițial a fost: 69,50 lei.Prețul curent este: 63,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 20W, corp negru, lumina rece, IP65

Prețul inițial a fost: 69,50 lei.Prețul curent este: 63,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 300W, corp negru, lumina neutra, IP65

Prețul inițial a fost: 549,00 lei.Prețul curent este: 487,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 30W, 220V, corp gri, lumina calda, IP65

Prețul inițial a fost: 89,90 lei.Prețul curent este: 75,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 30W, 220V, corp gri, lumina rece, IP65

Prețul inițial a fost: 89,90 lei.Prețul curent este: 75,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED, 100W, Seria-E, Corp negru, Alb natural, IP65

Prețul inițial a fost: 169,00 lei.Prețul curent este: 134,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 30W, 220V, corp alb, lumina neutra, IP65

Prețul inițial a fost: 84,50 lei.Prețul curent este: 75,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 30W, 220V, negru, lumina neutra, IP65

Prețul inițial a fost: 84,50 lei.Prețul curent este: 75,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 50W, 220V, negru, lumina neutra, IP65

Prețul inițial a fost: 124,90 lei.Prețul curent este: 94,50 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Trepied proiector LED, din aluminiu, ajustabil, corp galben, IP65

Prețul inițial a fost: 129,00 lei.Prețul curent este: 109,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 100W, corp negru, lumina calda, IP65

Prețul inițial a fost: 195,00 lei.Prețul curent este: 159,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 100W, corp negru, lumina neutra, IP65

Prețul inițial a fost: 199,00 lei.Prețul curent este: 139,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiector LED exterior 100W, corp negru, lumina rece, IP65

Prețul inițial a fost: 199,00 lei.Prețul curent este: 139,90 lei. (Pretul include TVA si Timbru verde)

Proiectoare de exterior LED

Proiectoare de exterior – după cum ne putem da seama chiar din denumire, aceste corpuri de iluminat sunt special destinate iluminării exterioare a clădirilor de toate tipurile, precum și a cailor de acces.
În plus, un beneficiu suplimentar pe care îl aduce lumina emanată de aceste proiectoare LED este scoaterea în evidență a designului arhitectural al construcțiilor deosebite.
Fiind la mare căutare aceste proiectoare led de exterior în prezent, ele sunt perfect realizate pentru intemperiilor și ajută foarte mult la iluminatul grădinii, fațadelor sau aleilor.
Utilitatea lor pe timpul nopții este completată cu succes de sublinierea frumuseții construcțiilor, devenind indispensabile într-o diversitate de situații.
Este important să se înțeleagă diferitele caracteristici și specificații ale acestor dispozitive pentru a face o alegere adaptată nevoilor specifice fiecăruia în parte.

Ce avantajele oferă aceste proiectoare de exterior cu LED

 • Consum redus de energie – Principalul avantaj pe care îl au aceste proiectoare constă în faptul că energia consumată este una redusă. Practic, așa putem obține avantajele unei iluminări corespunzătoare a exteriorului unei clădiri având parte de economisire.
 • Durata de viață îndelungată – Datorita LED-urilor durata de viată a acestora este considerabil mai lungă în comparație cu sistemele tradiționale de iluminat.
  Deci și aici intervine avantajul economiilor, întrucât nu vor trebui schimbate prea des, având o durabilitate mare în timp.
 • Siguranța spațiului public – Au devenit indispensabile pentru a asigura siguranță spațiului public sau privat, întrucât ele luminează căile de acces și oferă o vizibilitate crescută asupra principalelor intrări într-o anumită locație.
 • Rezistență crescută la intemperii – În general, aceste proiectoare LED de exterior au un grad de izolare IP65.
  Dat fiind că materialele din care sunt construite sunt atent selectate, au o rezistență crescută la vibrații și șocuri, ceea ce le face ideale pentru utilizare în medii unde pot exista condiții de lucru dure.

Principalele tipuri de proiectoare de exterior

 • Proiectoare de exterior cu senzor – în cazul în care se dorește iluminarea un spațiu de trecere doar în anumite momente, poți opta pentru un proiector cu senzori de mișcare. Avantajul acestuia este că se aprinde doar atunci când se identifică o mișcare, iar apoi se stinge după câteva secunde în care nu mai detectează nimic altceva.
 • Proiectoare pentru terenul de sportO altă categorie de proiectoare, sunt cele ale terenurile sportive. Acestea reprezintă o componentă esențială în asigurarea iluminării adecvate pentru activitățile desfășurate pe acestea.
  Cu o putere impresionantă de peste 500 de wați, proiectorul LED dedicat terenurilor sportive se distinge prin capacitatea să de a oferi o lumina intensă și uniformă, esențială pentru desfășurarea competițiilor și a altor evenimente sportive în condiții optime.
 • Proiectoare pentru șantiere – aceste proiectoare LED reprezintă o soluție excelență pentru asigurarea iluminării adecvate pe șantierele de construcții. Cu anumite caracteristici precum rezistență la apă și praf, performanță puternică și flexibilitatea în instalare, aceste proiectoare contribuie la creșterea eficienței și siguranței lucrărilor desfășurate pe șantier.
 • Proiectoare LED de exterior cu senzor Wi-fi și cameraReprezintă o opțiune tehnologică avansată pentru iluminatul exterior și securitatea locuinței. Acestea aduc împreună beneficiile iluminatului eficient cu funcționalități de supraveghere inteligență, oferind o soluție tot mai căutată în domeniul modern al echipamentelor de exterior.
 • Proiectoare LED RGB – Sunt corpuri de iluminat cu lumina RGB multicoloră, putând fi selectată culoarea luminii cu ajutorul telecomenzii.
  Oferă posibilitatea unui control avansat al luminii prin diferite funcții. Pot fi atenuate, pot varia temperatura de culoare și pot fi integrate în sisteme de automatizare, permițând ajustări precise în funcție de nevoile specifice ale utilizatorului.

Ce temperatura de culoare poate avea un proiector LED?

 • Proiectoare exterior cu lumina rece – lumina mai rece și mai vibrantă este dată de temperaturile mai ridicate, între 5000 și 6500 Kelvin. Proiectoarele de exterior cu lumină rece au devenit o alegere populară în iluminatul exterior.
  Printre aspectele remarcabile ale proiectoarelor cu lumina rece este eficiența lor în asigurarea unei vizibilități excelente și a unui nivel înalt de claritate.
 • Proiectoare de exterior cu lumina neutră – reprezintă o soluție eficientă și versatilă pentru iluminarea spațiilor deschise, oferind beneficii în diverse contexte, de la iluminatul stradal la iluminatul arhitectural. Lumina neutră se referă la o temperatura de culoare situată în jurul valorii de 4000-5000 Kelvin, având caracteristici care fac aceste proiectoare ideale pentru numeroase aplicații.
 • Proiectoare LED de exterior cu lumina caldă – Temperatura de culoare mai scăzuta, în jurul valorii de 2700-3000 Kelvin, creează o lumina mai caldă și mai relaxantă. Lumina caldă acestor proiectoare LED creează o atmosfera primitoare și confortabilă.
  Este ideală pentru iluminatul în jurul casei, în grădina sau pe terasă. Proiectoarele de exterior cu lumina caldă sunt adesea folosite în iluminatul arhitectural pentru a evidenția contururile clădirilor, detaliile decorative sau pentru a accentua elemente de design.

Cum se instalează un proiector LED?

În general aceste corpuri de iluminat au în construcția lor un sistem de prindere orientabil cu găuri unde vin introduse 2 dibluri pentru beton.
După fixarea acestora în perete, proiectorul LED se poate regla către zona pe care dorim să o iluminăm.
Conexiunea dintre proiector și sursă de alimentare se face de preferat printr-un conector impermeabil ignifug cu grad de protecție IP68.
Acest ansamblu este specific pentru instalarea proiectoarelor LED sau a corpurilor de iluminat ce vin montate la exterior.

Cât consumă un proiector LED?

Proiectoarele LED sunt variate, la fel și consumul. Dacă se dorește o lumina de veghe, se poate alege un proiector de circa 20w, în schimb dacă doriți o lumina mai puternică pentru a lumina o suprafață mai mare, atunci ar fi indicat să optați pentru proiectoare de 50w sau 150w.
Deci consumul este dat de fluxul luminos de care este nevoie. Un proiector de calitate trebuie să aibă o eficientă bună lumen/w, de cel puțin 100 lm/w.
Tocmai de aceia aceste produse sunt sustenabile din punct de vedere al mediului înconjurător. Proiectoarele LED nu conțin substanțe periculoase precum mercur, că în cazul proiectoarelor tradiționale.

De ce sa alegi un proiector LED de exterior?

În concluzie, alegerea de a investi în proiectoare de exterior cu LED reprezintă o decizie înțeleaptă, susținută de numeroase avantaje și caracteristici care fac aceste dispozitive ideale pentru iluminatul spațiilor deschise.
Fie că este vorba despre iluminatul stradal, arhitectural, de securitate sau oricare altă aplicație, proiectoarele LED de exterior aduc o serie de beneficii semnificative pentru consumatori.
Investiția în această tehnologie modernă aduce cu sine nu doar lumină de calitate, ci și o soluție pe termen lung pentru nevoile de iluminat exterior.

Consultați catalogul nostru online de produse și lăsați-va fascinat de marea varietate de proiectoare LED pe care le veți găși pe Luminos.ro